ELE

Σας καλωσορίζουμε στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε το οποίο εδρεύει στην Πάτρα και στεγάζεται στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας στην περιοχή Κουκούλι στη δυτική πλευρά της πόλης. (περισσότερα)

Νέο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΗΜΜΥ).

Σχετ: Το υπ’ αριθμ. 19327/06-06-2017 έγγραφο του Προέδρου του ΤΕΙ Δ.Ε.
Λαμβάνοντας υπόψη το ανωτέρω σχετικό έγγραφο, σας γνωρίζουμε ότι κατά τη θερινή περίοδο του 2017 η γραμματεία του τμήματος θα λειτουργήσει όλες τις εργάσιμες ημέρες του Ιουλίου και κατόπιν της 28ης Αυγούστου. Για το χρονικό διάστημα μεταξύ 31/07 με 28/08 η γραμματεία θα λειτουργήσει  τις κάτωθι ημερομηνίες:
•    Δευτέρα 31/07/2017
•    Δευτέρα 07/08/2017
•    Τρίτη 08/08/2017
•    Τετάρτη 09/08/2017
•    Πέμπτη 10/08/2017
•    Παρασκευή 11/08/2017
•    Δευτέρα 21/08/2017
Τη Δευτέρα 31/07/2017, τελευταία ημέρα κατάθεσης δικαιολογητικών της προκήρυξης Ακαδημαϊκών Υποτρόφων η γραμματεία θα εξυπηρετεί το κοινό τις ώρες 09:00 έως 13:00.
Τις λοιπές μέρες λειτουργίας κατά τον Αύγουστο η γραμματεία θα εξυπηρετεί το κοινό σύμφωνα με το υπάρχον ωράριο 11:00 έως 12:00.   
Σε περίπτωση που προσέλθετε σε ημερομηνία εκτός των παραπάνω μπορείτε να καταθέσετε τις αιτήσεις σας στο πρωτόκολλο του Ιδρύματος (κεντρική διοίκηση) προκειμένου αυτές να απαντηθούν την επόμενη εργάσιμη της γραμματείας.
Προτείνετε στους ενεργούς φοιτητές τους τμήματος που θέλουν να υποβάλλουν έγγραφα για την ολοκλήρωση της πρακτικής τους άσκησης να έρθουν πρώτα σε τηλεφωνική συνεννόηση με τη γραμματεία του τμήματος ή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) προς αποφυγή κατάθεσης ελλιπών εγγράφων.
Επιτυχόντες των πανελλήνιων εξετάσεων, εν δυνάμει φοιτητές του τμήματός, μπορούν να αντλήσουν πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών, επαγγελματικά δικαιώματα και λοιπές πληροφορίες σχετικά με την οργάνωση των σπουδών τους, από την ιστοσελίδα: www.ele.teiwest.gr       
Ο  Αν. Προϊστάμενος της Γραμματείας

Ακτύπης Κων/νος - Γεράσιμος
Δ/κος Π.Ε.

Νέο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών

logoOpenSans1

 

Έκθεση Εξωτερικής Αξιολόγησης

adiplogo

Το τμήμα αξιολογήθηκε από την Αρχή Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (Α.ΔΙ.Π.). Σχετική έκθεση αξιολόγησης

GRNet

grnetlogo

Η ΕΔΕΤ Α.Ε. (GRNet) έχει ως αντικείμενο τη διαχείριση του Εθνικού Δικτύου Έρευνας & Τεχνολογίας.

 

 

Δίοδος (GRNet)

diodos

Μπες στο Δίοδος και απόκτησε μόνιμη ADSL ή και ασύρματη σύνδεση“always on” από το σπίτι σου με το ελάχιστο κόστος για όλη τη διάρκεια των σπουδών σου.

Εύδοξος (GRNet)

eudo3os1

Ο Εύδοξος είναι μία πρωτοποριακή υπηρεσία για την άμεση & ολοκληρωμένη παροχή των Συγγραμμάτων των φοιτητών των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ της επικράτειας.

Ακαδημαϊκή Ταυτότητα

mobile-internet

Από τις 24/09/2012 οι προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί φοιτητές όλων των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ της χώρας μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους για έκδοση νέας ακαδημαϊκής ταυτότητας. <περισσότερα>

~ Ωκεανός (GRNet)

okeanos

Ο  ~ Ωκεανός είναι η υπηρεσία cloud του GRNet για την ελληνική ερευνητική και ακαδημαϊκή κοινότητα. Με τον ~ Ωκεανός έχετε το δικό σας Εικονικό Μηχάνημα και Χώρο Αποθήκευσης.

Άτλας (GRNet)

atlas

Ο Άτλας είναι μία κεντρική διαδικτυακή υπηρεσία, η οποία διασυνδέει τους φορείς που παρέχουν θέσεις πρακτικής άσκησης (ΠΑ) με όλα τα ακαδημαϊκά Ιδρύματα της επικράτειας.

Department of Electrical Engineering T.E., TEI of Western Greece